Tekstbureau MARBÈR

Ondertitel

Een goede tekst treft doel

Communicatie kan op veel manieren. Ik concentreer mij op communicatie via teksten. Dat is mijn specialiteit. En mijn passie. Mijn 'recept': Een grote dosis nieuwsgierigheid en scherp luisteren. Stel daarna de juiste vragen. Deze drie ingrediënten vormen de basis voor een smakelijke tekst. Vervang smakelijk door duidelijk, commercieel dan wel journalistiek en het resultaat proeft iets anders. Maar niet minder lekker.

 Ik 'kookte' decennia lang voor Centraal Beheer Achmea onder meer als communicatieadviseur en als eindredacteur van  Even, een digitaal magazine voor alle zakelijke relaties van deze verzekeraar. En was hoofdredacteur van de offline voorloper van Even: CBnieuws. Verder was ik verantwoordelijk voor diverse email-nieuwsbrieven voor de zakelijke en de particuliere markt, de overheid, politie, VvE's én advertorials. Voor die tijd maakte ik personeelsbladen en andere klantenmagazines én ontwikkelde ik succesvolle intranettoepassingen voor medewerkers.


Als voormalig hoofdredacteur en journalist van diverse tijdschriften en online platforms voor de zakelijke en consumenten én voor personeelsleden weet ik als geen ander wat er speelt in de verzekeringswereld en onder klanten. Ik heb voor de meeste merken binnen Achmea geschreven.

Tegenwoordig ben ik hoofdredacteur van e-xpeditie.nl, redigeer ik boeken, geef ik communicatieadvies en werk ik voor magazines als 'TENNiS' en Eigen. Verder schrijf ik zakelijke blogs en produceer content voor sites. Journalistieke of commerciële teksten die lekker lezen en ergens over gaan. Kortom, die het beoogde doel treffen. Tot slot analyseer ik voor diverse instanties websites en geef advies om sites te optimaliseren. Redigeren of (her)schrijven kan daarbij een onderdeel zijn.


Ik heb een uitgebreid portfolio in de branches: bedrijfsleven, sport, (semi)overheid, reclame en zorg/non-profit.


Voor 'Apeldoorn' was ik werkzaam als bedrijfsjournalist, freelance dag- en weekbladjournalist en ik heb voor diverse instanties tal van producties geproduceerd.


Nieuwsgierig? Waag er dan eens een telefoontje (06 29398296) of e-mail aan.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.