top of page
  • _

Ik ben trots op wie ik ben

Edwin Grouwstra is directeur van Grouwstra Personen- en Bedrijfsauto’s én Saab Service Deventer. “Of internet een vooruitgang is voor de branche? Eigenlijk niet. Onze speelruimte is weg. Een consument is tegenwoordig goed voorbereid, hij weet wat hij wil en hoeveel zijn oude auto waard is. Hij komt gericht naar ons toe voor een specifieke auto die hij op onze site heeft zien staan. Als de foto’s overeenkomen met de werkelijkheid, dan verkoop ik die auto binnen tien minuten. Vroeger kon je nog wel eens een blauwe Golf verkopen aan iemand die een zwarte wilde. Omdat je wist dat die zwarte in de omgeving van Deventer toch niet te koop was.”

http://geleballon.nl/blog/ik-ben-trots-op-wie-ik-ben


0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page